ترک الکل با کاشت ایمپلنت دی سولفیرام

ترک الکل با کاشت ایمپلنت دی سولفیرام

درمان اعتیاد به الکل با ایمپلنت دی سولفیرام، یک روش نوین برای ترک قطعی الکل است. در حقیقت کاشت ایمپلنت دی سولفیرام موجب حساسیت به الکل شده و اگر فرد در زمان درمان اقدام به نوشیدن کند، عوارض ناخوشایندی را تجربه خواهد کرد. در این مطلب قصد داریم تا شما را با داروی دی سولفیرام، نحوه عملکرد و کاشت ایمپلنت آن و بهترین مرکز کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در ایران آشنا کنیم. اگر به دنبال راهی برای درمان تضمینی اعتیاد به الکل هستید، به خواندن ادامه دهید. 

ایمپلنت دی سولفیرام چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دوره ترک الکل، زمان سختی نه تنها برای معتادان، بلکه برای تمامی افراد درگیر با بیمار است. جالب است بدانید که بیشتر از اینکه اعتیاد به الکل جسمی باشد، روانی است، به همین دلیل نمی‌توان آن را مستقیما با دارودرمانی ترک کرد، اما داروهایی وجود دارند که برای کمک به معتادان برای عبور از مسیر اعتیاد و رسیدن به هوشیاری استفاده می‌شوند در مقاله فواید ترک الکل درباره مزایای ترک این نوشیدنی اعتیادآور و راه های ترک آن اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دادیم که یکی از این روش ها کاشت ایمپلنت دی سولفیرام برای درمان اعتیاد به الکل میباشد.

داروی دی سولفیرام در ترک الکل بسیار موثر است. در حقیقت در بسیاری از کشورهای پیشرفته، خرید قرص دی سولفیرام برای درمان اعتیاد به الکل انجام می‌شود. اما راه دیگری نیز وجود دارد و آن ترک الکل با ایمپلنت دی سولفیرام است. ایمپلنت دی سولفیرام، از روش های نوین ترک اعتیاد به مشروبات الکلی است. 

دی سولفیرام نسبت به الکل حساسیت ایجاد می‌کند، به همین دلیل هنگامی‌که بیمار تحت درمان با کاشت ایمپلنت دی سولفیرام قرار می‌گیرد، حتی مصرف مقادیر کم الکل، موجب واکنش بسیار ناخوشایندی در فرد خواهد شد. اما درمان الکل با ایمپلنت دی سولفیرام چگونه است و چه مزایایی دارد؟ 

نقش دی سولفیرام در ترک الکل

در حقیقت دی سولفیرام از اکسیداسیون الکل در مرحله استالدئید جلوگیری می‌کند. در طول متابولیسم الکل، پس از مصرف دی سولفیرام، غلظت استالدئید موجود در خون ممکن است 5 تا 10 برابر بیشتر از غلظتی باشد که در طی متابولیسم همان مقدار الکل به تنهایی یافت می‌شود. تجمع استالدئید در خون مجموعه‌ای از علائم بسیار ناخوشایند را ایجاد می‌کند که به آن واکنش دی سولفیرام-الکل گفته می‌شود. این واکنش که متناسب با دوز دی سولفیرام و الکل است، تا زمانی که الکل متابولیزه شود، ادامه خواهد داشت. به نظر نمی رسد دی سولفیرام بر میزان دفع الکل از بدن تأثیر بگذارد. در واقع دی سولفیرام، میل و ولع به الکل را رفع نخواهد کرد، بلکه مانعی برای نوشیدن الکل ایجاد می‌کند که می‌تواند به کاهش دفعات نوشیدن کمک کند و باید از آن در کنار دیگر روش‌ها استفاده کرد تا ترک قطعی الکل صورت گیرد.

بهترین روش برای ترک الکل

موثرترین دارو در پیشگیری از عود  الکل، داروی دی سولفیرام است. اما بهترین روش برای ترک الکل، انجام مراحل سم زدایی، جایگذاری ایمپلنت زیرپوستی یا درون عضلانی دی سولفیرام و روان‌درمانی، در بهترین مرکز کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در تهران می‌باشد. اما چرا کاشت ایمپلنت دی سولفیرام توصیه می‌شود نه مصرف قرص آن؟ وقتی مجبورید هر روز یک قرص بخورید، یک نفر باید آنجا باشد تا به شما یادآوری کند و حتی در صورت لزوم آن را در گلویتان فرو کند! با کاشت ایمپلنت دی سولفیرام، چنین درگیری‌هایی وجود ندارد. در صورت رضایت بیمار، پزشک متخصص در مرکز درمان اعتیاد به الکل، عملیات کاشت ایمپلنت را انجام می‌دهد تا با خیال راحت به مدت 8 تا 12 ماه دیگر سمت الکل نروید و در کنار آن با روان درمانی یاد بگیرید تا مشکلات خود را بطور صحیح حل کنید و بفهمید الکل دوای مشکل شما نیست! بطور کلی ترک مشروبات الکلی با ایمپلنت دی سولفیرام در کنار روان درمانی، درمان تضمینی ترک الکل را برای شما فراهم می‌کند.

مزایای کاشت ایمپلنت دی سولفیرام

مزایای کاشت ایمپلنت دی سولفیرام عبارت است: 

  • کاشت ایمپلنت دی سولفیرام، موثر است و عود را تقریبا غیرممکن می‌کند.
  •  نیاز به نظارت بر مصرف مداوم دی سولفیرام ندارد (قرص ترک الکل یا داروی دی سولفیرام باید بصورت روازنه مصرف شود.)
  • فراموشی مصرف قرص دی سولفیرام را غیرممکن می‌کند.
  • ولع خوردن و میل به الکل را بیشتر از دی سولفیرام خوراکی کاهش می‌دهد، زیرا ولع چیزی که نمی‌توانید داشته باشید، فایده‌ای ندارد.

عوارض مصرف ایمپلنت دی سولفیرام

 عوارض جانبی دی سولفی رام می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • احتمال حساسیت و کبودی موقت، به دلیل وجود جراحی (کوچک)
  • عفونت موضعی یا التهاب محل ایمپلنت که معمولاً با آنتی بیوتیک رفع می‌شود
  • عوارض جانبی مختلفی حتی در غیاب مصرف الکل ممکن است ظاهر شود، از جمله سردرد، طعم فلز مانند در دهان، کاهش میل جنسی، بثورات پوستی و مسمومیت کبدی.

از معایب مصرف دی سولفیرام این است که گرانتر از دی سولفیرام خوراکی می‌باشد. باید تاکید کرد که نیاز به مشاوره و مراقبت‌های بعد از درمان برای ایجاد یکپارچگی اجتماعی، زمانی که ایمپلنت دی سولفیرام جایگزین دی سولفیرام خوراکی شود، کاهش نمی‌یابد. در حقیقت کاربرد مشاوره و روان درمانی، برای اطمینان از یادگیری رفتارهای مقابله‌‌ای سالم و مناسب برای جلوگیری از جایگزینی سایر مواد مخدر به جای الکل است. 

با توجه به عوارض معدود و مزایای ارزشمند این روش، درمان الکل با ایمپلنت دی سولفیرام در بهترین کلینیک ترک اعتیاد توصیه می‌شود.

ممنوعیت مصرف الکل در دوره ترک با دی سولفیرام!

دارو دی سولفیرام در درمان اعتیاد الکل بسیار کارآمد است، اما نکته مهم این است که به هیچ عنوان نباید در طول درمان اعتیاد به الکل با ایمپلنت دی سولفیرام، الکل مصرف کنید. دی سولفیرام به اضافه مقدار کمی الکل باعث عوارضی ناخوشایندی خواهد شد. 

ممنوعیت مصرف الکل در دوره ترک با دی سولفیرام!

عوارض مصرف الکل و دی سولفیرام بطور هم زمان

  • گرگرفتگی
  • ضربان در سر و گردن
  • سردرد ضربان دار
  • مشکل تنفسی
  • حالت تهوع
  • استفراغ فراوان
  •  تعریق
  • تشنگی
  • درد قفسه سینه
  • تپش قلب و تنگی نفس
  • افت فشار خون
  • سرگیجه
  • تاری دید و گیجی 

در واکنش‌های شدید، ممکن است افسردگی تنفسی، کلاپس قلبی عروقی، آریتمی، نارسایی احتقانی حاد قلب، بیهوشی، تشنج و مرگ نیز بوجود آید.  

دی سولفیرام به آرامی از دستگاه گوارش جذب و به آرامی از بدن دفع می‌شود. مصرف الکل ممکن است علائم ناخوشایندی را 1 یا حتی 2 هفته بعد از مصرف آخرین دوز دی سولفیرام توسط بیمار ایجاد کند. مصرف طولانی مدت دی سولفیرام تحمل ایجاد نمی‌کند. هر چه بیمار بیشتر تحت درمان بماند، حساسیت او به الکل بیشتر می‌شود. 

استفاده از دی سولفیرام به تنهایی، بدون اراده و انگیزه مناسب و بدون درمان حمایتی، درمانی برای الکلیسم نیست و بعید است که تأثیری بر الگوی نوشیدن الکل مزمن داشته باشد. با این حال، کاشت ایمپلنت نالتروکسان، به عنوان روش کمکی در کنار درمان حمایتی و روان درمانی  برای  مدیریت بیماران الکلی مزمن که می‌خواهند در حالت هوشیاری اجباری باقی بمانند، نقش ارزشمندی را ایفا خواهد کرد.

کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در درمان اعتیاد الکل چگونه انجام می‌شود؟

کاشتن ایمپلنت در بهترین مرکز کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در تهران به گونه‌ای است که شما بعد از مرحله سم زدایی و تجویز 2 یا 3 دوز دی سولفیرام خوراکی، تحت بی حسی موضعی قرار می‌گیرید. یک برش یک سانتی‌متری در شکم یا پشت بازو ایجاد می‌شود و ایمپلنت 3 تا 4 میلی‌متری که حاوی  کپسول‌های استریل آنتی بوز(Anti booze) است، زیر پوست آن قسمت قرار می‌گیرد. 

هزینه کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در ترک الکل چقدر میباشد؟

از آنجایی که در بهترین مرکز ترک الکل در ونک، برنامه درمانی منحصربفردی برای بیمار تنظیم می‌شود، بنابراین در این مرکز قبل از کاشت ایمپلنت دی سولفیرام شرایط جسمی و روحی بیمار در نظر گرفته شده و آزمایشاتی روی فرد در نظر گرفته می‌شود و سپس دوز ایمپلنت دی سولفیرام تعیین خواهد شد. بنابراین با توجه به دوز دی سولفیرام این قیمت متفاوت خواهد بود و از فرد به فرد دیگر تغییر می‌کند. 

ترک قطعی الکل با ایمپلنت دی سولفیرام، در بهترین مرکز کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در ایران یعنی ونک کلینیک انجام می‌شود. در این مرکز برای درمان اعتیاد به الکل ابتدا سم زدایی صورت گرفته و سپس کاشت ایمپلنت و در نهایت روان درمانی توسط تیم متخصص پزشکی انجام می‌گیرد. این مرکز با ارائه امکانات رفاهی محیطی آرامشبخش را برای درمان شما فراهم می‌کند، به گونه‌ای هیچ نوع ناراحتی نداشته باشید. همچنین این مرکز به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد، از روش‌های نوین و به روز برای انجام فرایند درمان بیماران استفاده می‌کند. برنامه درمانی هر فرد توسط بهترین دکتر ترک اعتیاد تدوین و اجرا می‌شود. با متخصصین ما تجربه ترک الکل برای شما راحت خواهد بود. گر هنوز سوال و ابهامی در مورد فرایند ترک الکل و روش کاشت ایمپلنت نالتروکسان دارید، همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان ما برخوردار شوید. 

سوالات متداول در مورد دی سولفیرام

سوالات متداولی در مورد دی سولفیرام مطرح شده است که به شرح زیر میباشد:

تفاوت بین داروی دی سولفیرام و کاشت ایمپلنت دی سولفیرام در چیست؟ 

در حقیقت داروی دی سولفیرام دردسرهای مصرف به موقع و روزانه را دارد، اما با کاشت ایمپلنت دی سولفیرام دیگر نگران دریافت دوز روزانه خود نخواهید بود. داروی دی سولفیرام بصورت خوراکی مصرف می‌شود اما ایمپلنت زیر پوست کاشته می‌شود. 

دی سولفیرام در ترک انواع مواد مخدر موثر است؟

پاسخ منفی است، زیرا اکثرا در درمان مشروبات الکلی از ایمپلنت دی سولفیرام یا قرص آن استفاده می‌شود. چون این دارو موجب تجمع استالدئید  حساسیت به الکل می‌شود. 

مصرف بیش از حد دی سولفیرام چه می‌کند؟!

مصرف بیش از حد دی سولفیرام موجب علائم اوردوز مانند استفراغ، خواب آلودگی، هوشیار نبودن و از دست دادن تعادل می‌شود. به همین دلیل هرگز سرخود به سراغ آن برای ترک الکل نروید یا دی سولفیرام مصرف نکنید و حتما به بهترین کلینیک ترک اعتیاد مراجعه کنید. 

آیا دی سولفیرام در جریان ترک الکل ممکن است تداخلات دارویی ایجاد کند؟ 

تداخلات دارویی برای هر دارویی وجود دارد و دی سولفیرام نیز از ین قاعده مستثنی نیست. بطور کلی داروی دی سولفیرام ممکن است با فسفنیتوئین، تینیدازول، ایزونیازید ، مترونیدازول ، تئوفیلین و حتی کافئین تداخل ایجاد کند. 

منابع: drchughsurgeryclinicwww.uk-rehab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان کلیک کنید