روش های نوین درمان اعتیاد

روش های نوین درمان اعتیاد

اعتیاد اتفاق ناگواری است که ممکن است در زندگی هر شخصی، در هر رده سنی و با هر شغل و درآمدی بیفتد. بعد از مدتی از شروع سو مصرف، فرد از زندگی همراه با اعتیاد خود، خسته شده و به دنبال راهی برای درمان اعتیاد خود است. از آنجایی که ترک اعتیاد بسیار دردناک است، مصرف کننده سعی می کند تا آسان ترین راه را برای ترک اعتیاد پیدا کند. بهترین روش برای ترک هر نوع اعتیادی، مراجعه به مراکز ترک اعتیاد معتبر و مجهز است تا دوران ترک برای بیمار به راحتی هر چه بیشتر طی شود. ما در کلینیک ترک اعتیاد ونک سعی می کنیم از طریق روش های نوین ترک اعتیاد به این بلای خانمان سوز پایان دهیم.

کاهش تدریجی مواد مخدر و مزایای آن

در مرکز ترک اعتیاد ونک کلینیک، درمان هر نوع اعتیادی به صورت تدریجی خواهد بود زیرا قطع ناگهانی هر ماده مخدری به بدن بیمار شوک وارد می کند و ممکن است حتی موجب مرگ او شود. در این مرکز با قطع مصرف مواد مخدر، دارو درمانی بیمار شروع شده و بیمار در جلسات روان درمانی شرکت می کند و اختلالات روانی که او را به سمت سو مصرف مواد مخدر سوق داده را مورد درمان قرار می دهد. حتی در این جلسات روانکاوی تمام اختلالات روانی دیگر وی نیز از طریق روش های جدید درمان اعتیاد، مورد درمان قرار می گیرد. پس استفاده از روش تدریجی کاهش مواد مخدر، مناسبترین نوع روند درمانی برای ترک هر نوع اعتیادی خواهد بود.

 

کاشت ایمپلنت نالتروکسان برای ترک اعتیاد

 

روش های نوین ترک اعتیاد

برخی از روش های نوین ترک اعتیاد عبارتند از:

کاشت ایمپلنت نالتروکسان برای ترک اعتیاد

یکی از جدیدترین روش های ترک اعتیاد، کاشت یا ایمپلنت نالتروکسان است که از عود مجدد اعتیاد در بیمار جلوگیری می کند. این دارو به ۳ روش در اختیار بیماران قرار می گیرد: قرص، آمپول و ایمپلنت.

استفاده از قرص و آمپول نالتروکسان به این صورت است که فرد با تجویز پزشک و در زمان های مقرر باید به مصرف دارو بپردازد. اما با کاشت یا ایمپلنت نالتروکسان دیگر نیازی به در خاطر ماندن زمان درست مصرف دارو نیست. زیرا این دارو در قسمتی از بدن قرار داده می شود و خود به خود و در زمان معینی به آرامی وارد بدن می شود. حال این سوال پیش می آید که چگونه عمل  کاشت ایمپلنت نالتروکسان انجام می شود؟

شما می توانید با مراجعه به بهترین و مجهزترین کلینیک ترک اعتیاد یعنی ونک کلینیک تجربه خوبی از ترک اعتیاد خود داشته باشید.  در این مرکز بعد از مرحله سم زدایی، جراحان حاذق داروی نالتروکسان را با بی حسی موضعی در دیواره شکم بیمار قرار می دهند و با چند بخیه روی آن قسمت را می بندند. این دارو طی ۳ الی ۶ ماه در بدن آزاد می شود و از تاثیرگذاری مواد مخدر مصرفی فرد جلوگیری می کند و بیمار تمایلی برای مصرف مجدد مواد مخدر نخواهد داشت. 

 

الکتروشوک درمانی برای ترک اعتیاد

 

الکتروشوک درمانی اختلالات ناشی از اعتیاد

 از الکتروشوک درمانی برای درمان اختلالات روانی زمینه ای شخص و همچنین درمان عوارض روانی که از سو مصرف مواد در فرد ایجاد شده است، استفاده می کنند.

  ECT یا الکتروشوک درمانی ممنوعیتی برای استفاده درمانی ندارد اما بهتر است برای بیمارانی که در معرض خطر هستند استفاده نشود. مانند:

  • کسانی که حاملگی های پرخطر دارند
  • کسانی که دچار ورم مغزی (CNS)  هستند
  • بیمارانی که به تازگی سکته های قلبی و مغزی کرده اند
  • بیمارانی که فشار داخل مغزشان بالاست که البته در این بیماران بهتر است در ابتدا فشار خون این افراد تنظیم شود و سپس به الکتروشوک درمانی پرداخت تا از خطرات احتمالی الکتروشوک درمانی کاسته شود.

روش درمان از طریق الکتروشوک درمانی به این صورت است که الکترودهایی به سر بیمار وصل می شود که از طریق آن جریان ضعیف برق ب مغز بیمار می رسد. این جریان بین ۲۰۰ الی ۱۶۰۰ میلی آمپر خواهد بود با زمان تقریبا ۱ الی ۶ ثانیه ای که به تشخیص پزشک و نوع بیماری و شدت آن بستگی دارد. معمولا بعد از انجام الکتروشوک درمانی فرد حالت گیجی و فراموشی دارد که به مرور زمان از بین خواهد رفت و موقتی است.

 

RTMS(تحریک مغناطیسی مغز) برای ترک اعتیاد

 

RTMS(تحریک مغناطیسی مغز)

RTMS تحریک عمقی مغز برای اختلالات عصبی و روانی است. در این روش پالس های مغناطیسی را از سر عبور می دهند تا به نواحی خاصی از مغز برسند و آن قسمت را تحریک کنند. فرد در این نوع درمان احساس درد یا هر نوع احساس ناخوشایندی را تجربه نخواهد کرد. تاثیر RTMS بسته به نوع بیماری و نوع درمان عملکرد متفاوتی خواهد داشت. از این روش معمولا برای بیمارانی استفاده می کنند که نسبت به دارو واکنش مناسبی نشان نداده اند. روش درمانی RTMS باعث می شود فرد گرایش و تمایل خود را نسبت به مصرف مجدد مواد مخدر از دست بدهد. جالب است بدانید که به کمک RTMS علاوه بر درمان اعتیاد بیمار، می توان اختلالات روانی دیگری که طی فرآیند ترک اعتیاد یا پیشتر از آن در وی ایجاد شده است، مانند افسردگی را درمان کرد.

بهتر است در موارد زیر قبل از انجام روش درمانی RTMS با پزشک خود مشورت کنید. موقعیت هایی مانند:

  • زنان باردار
  • بیمارانی با سابقه تشنج و صرع
  • بیماری های جسمی خاص
  • استفاده از داروهای خاص

لازم به ذکر است که این روش درمانی به بیهوشی نیازی ندارد و فرد بعد از انجام آن می تواند به خانه بازگردد.

هزینه ترک اعتیاد با استفاده از روش های نوین

با مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد ونک، بیمار مورد معاینه و آزمایش های متعدد قرار می گیرد، میزان و مدت مصرف مواد مخدر در او بررسی می شود. در این مرحله با تشخیص پزشک یکی از روش های نوین ترک اعتیاد برای بیمار انتخاب می شود و درمان جسمی او آغاز می شود. در کنار این مرحله از طریق شرکت در جلسات روان درمانی به علل گرایش فرد به سمت مصرف مواد مخدر پی برده می شود و پزشکان ما در ونک کلینیک درصدد درمان آن برمی آیند. حتی در طی این جلسات اختلالات روانی بیمار، با شرکت در جلسات مشاوره و روانکاوی به طور کامل از بین می رود و بیمار تمایل خود را برای بازگشت مجدد به اعتیاد به طور کامل از دست می دهد. پس همانطور که متوجه شدید هر بیمار شرایط خاص خود را برای درمان اعتیاد دارد، به همین دلیل بهتر است برای اطلاع از هزینه ترک اعتیاد با روش های نوین، با کلینیک ترک اعتیاد ونک تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایید.

 

ارتباط با مشاورین
ترک متادون,ترک الکل,ترک b2,ترک تریاک,ترک کوکائین,ترک شیشه,ترک گل,ترک حشیش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان کلیک کنید